SAMARBETE MED VERISURE

Vi samarbetar med Verisure och vi kan erbjuda ett nytt smart trygghetspaket för ditt hem.
Kontakta Therese Dahlman, på tfn  070-840 23 06, eller maila till terese.dahlman@verisurepartner.se

VÅRA KUNDER

Vad våra kunder tycker är viktigt för oss! Vi har många fasta och trogna kunder som anlitat oss i många år. Det är vårt bästa betyg. Vi har många fasta uppdrag hos privata kunder och  både små och stora företag, lokalt i Strängnäs, Stallarholmen, Mariefred  och även i Stockholm. Hör av dig om du önskar få referenser!

100% nöjd kund är vårt motto. Det är viktigt för oss att göra ett bra jobb och få nöjda kunder som kommer tillbaka och som kan rekommendera oss. 

så fungerar rutavdraget

För att du ska kunna ta del av rutavdraget behöver du uppfylla en del villkor och lämna korrekta uppgifter till utföraren som du har anlitat. 
Utföraren måste ha F-skatt eller så kan du anlita en person med A-skatt. 

Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Det är din inkomst och hur många andra avdrag du gör som styr hur mycket just du kan få i rot- och rutavdrag. Du som köpare ansvarar för att alla villkor för rot- och rutavdraget är uppfyllda. 

Fakturan från oss till dig som är privatkund, avser husarbetet (arbetstiden), där du som kund uppgett att du har rätt till en preliminär skattereduktion. För att vi ska kunna göra ansökan till Skatteverket, betalar du således halva arbetskostnaden direkt till oss, så reglerar vi resten. 
Som köpare blir du betalningsskyldig för icke godkänt belopp om Skatteverkets avslag beror på omständigheter som kan härledas till dig som köpare.

För att utnyttja rutavdraget måste du helt eller delvis bo i bostaden där tjänsten utförs. Om du har dubbel bosättning räknas båda som bostad. Även fritidshus, andelslägenhet eller en stuga som du äger eller hyr för kortare eller längre tid räknas som bostad. Du kan även få rutavdrag för arbete i dina föräldrars bostad om du har betalat för arbetet.
KÄLLA: Skatteverket